Fiat-valutaer kollapser, når Bitcoin rammer nyt all-time high i disse syv lande

Bitcoins dominans kan have efterladt Altcoins i et hul, men Fiat-valutaer kan muligvis snart slutte sig til disse kæmpende Altcoins.

I en anden interessant valgdeltagelse er mange lande vidne til, at deres traditionelle valutaer falder med en stor procentdel.

I de sidste 12 timer har Bitcoin klaret sig utroligt godt med en prisstigning på mere end 5% og bagatelliseret med prismærket $ 13.000. Selvom trykket fra bjørnen fortsætter med at intensivere, holder Bitcoin overraskende kraftigt op.

Da diagrammet fortsætter med at bevæge sig i en stigende bevægelse for Bitcoin, er analytikere og investorer af den opfattelse, at den meget ventede Bitcoin bull run allerede er begyndt, men det kan også være begyndelsen på mange andre ting for det traditionelle finansrum, hvor deres fiat-valutaer bevæger sig nedad, mens Bitcoin bryder markedsrekorder og rammer nye højder.

Som udarbejdet af krypto-iværksætteren Alistair Milne:

”Lande, hvor Bitcoin har ramt en ny ATH i deres lokale valuta:

  • Brasilien – pop. 209 millioner, Tyrkiet – pop. 82m, Argentina – pop. 44,5m
  • Sudan – pop. 41m, Angola – pop. 30m, Venezuela – pop. 29m, Zambia – pop. 17m. Snart: Rusland, Colombia

derefter alle andre fiat-valutaer. ”

Tyrløbet ser ud til allerede at være udbrudt i Sydamerika, da tre af dets lande allerede oplever en ATH. I Brasilien, det land med mest befolkning på listen, brød Bitcoin allerede det 3-dages høje prismærke.

Med Colombia, der styrker sin egen BTC-rekord, ser Bitcoin ud til at være optaget af plads i mange andre lande. I Afrika har nigerianere været nødt til at stole på Bitcoin for at finansiere deres seneste protest mod politiets brutalitet, kort efter at traditionelle bankkontoer, der finansierede bevægelserne, blev suspenderet af den nigerianske regering. Og mens Bitcoin endnu ikke bryder ud i Nigeria, er Zambia og Sudan på listen stadig en meget signifikant bullish indikator for Afrika.

For Fiat-valutaer er det begyndelsen på et kontinuerligt fald i værdi. Bitcoin korrelerer stadig omvendt med United States Dollars valutaindeks (DXY) gennem bull run.

Mod nogle handelspartnervalutaer mister USD også styrke.

Miles Ruttan, grundlæggeren af ByTown Capital, erklærede det

„Hvis DXY lukker under strukturen i 92,5-zonen, vil dette understøtte eventuelle inflationsaktiver som råvarer og guld samt vækstbeholdning.“

Analytikere forklarer nu, at valget i USA ikke vil lette friktionen for USD, da det kan producere mere volatilitet for USA. dollar. Bitcoins dominans de sidste par dage har ført til, at analytikere konkluderer, at dets sammenhæng med det traditionelle marked begynder at tage en vending.